150 pikavippi

150 pikavippi ja muut pienlainat vertailussa

  • Lainasummat 100  – 2000€
  • Laina-aika enintään 36kk

Kilpailuta edullisimmat pienlainat 150 eurosta alkaen

Lainan kilpailutus etsii edullisimmat pienlainat tarpeisiisi. Näet alhaalta edullisimmat korot ja lainan kilpailutus palvelut,jotka etsivät puolestasi pienlainan tarpeisiisi. Hae lainaa 150 heti tilillesi sivujemme kautta.

150 pikavippi

150 € pikavippi nopeasti – Apu pieniin menoihin

150€ pikavippi pieniin menoihin – Onko sinulla tarve pieniin menoihin etkä halua vaivautua kilpailuttamaan kymmeniä rahoittajia pienen summan vuoksi? Katso sivustoltamme suosituimmat rahoittajat ja säästät aikaa. Hae 150 euron laina vaivattomasti ja saat rahan heti tilille.

Lainan hakeminen netistä on helppoa ja vaivatonta, etkä tarvitse vakuuksia tai mainintoja lainan tarpeeseen. Netistä haettava pienlaina on vaivaton ja nopea tapa, jolla saat pienlainan äkkiä tilillesi.

150 pikavippi voi helpottaa äkillisissä menoissa. Perinteiset pankkilainat ovat äkillisiin menoihin mahdollisia ja netistä lainan hakeminen onkin huomattavasti nopeampaa. Pientä lainaa voit tarvita esimerkiksi ylimääräisen laskun maksamiseen tai kodinkoneen korjaamiseen. Voit hakea pieneenkin lainaan joustavan takaisinmaksuajan, mikäli näet sellaiselle tarvetta. Voit myös hakea kulutusluottoa, jossa sinulla on käytössäsi tietty summa. Maksaessasi luottoa takaisin, on sinulla saldoa käytettävissä taas ylimääräisiin menoihin.

150 euron pienlaina nopeasti tilille

Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, siirtyvät rahat nopeasti tilillesi. Eräät rahoittajat siirtävät rahat jopa välittömästi tilillesi kun lainapäätös on hyväksytty. Voit itse vaikuttaa osaltasi siihen kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilillesi:

  • Varmista rahoittajan aukioloajat. Onko kyseinen lainantarjoaja juuri sillä hetkellä auki kun haet lainaa?
  • Tarkista kaikki tietosi hakemuksessasi vielä toiseen kertaan, jotta ne ovat ajan tasalla.
  • Voit myös katsoa onko lainanmyöntäjä yhteistyössä pankkisi kanssa.

Rahoittajat 150 euron pikalainaan

Blue Finance

Blue Finance tarjoaa pieniälainoja joustavalla takaisinmaksuajalla. Voit hakea 100€ tai 200 euron lainaa ja maksaa lainaa takaisin esimerkiksi neljässärässä. Voit valita myös joustoluoton, jos katsot lainan tarpeesi olevan jatkuvaa. Voit hakea 200 euron joustoluoton ja käyttää siitä vain tarvitsemasi 150 euroa. Joustoluotoissa maksat korkoa vain käyttämästäsi summastasi. Voit siis aina hakea suuremman lainan vaikka et koko summaa käyttäisikään. 

Credit24

Credit24 myöntää myös pienlainoja. Voit hakea samanlaista joustoluottoa pieneen tai suurempaan hankintaan. 

Eri lainankilpailutuspalvelut

Voit kilpailuttaa pienlainatkin eri palveluiden kautta, joita on lukuisia. Katso sivun alusta suosituimmat lainankilpailutuspalvelut. Mikäli 150 euron kilpailutus ei ole mahdollista, voit hakea suuremman summan esimerkiksi joustoluotoilla, jossa käytät vain tarvitsemasi summan. Avoinna olevasta saldosta ei peritä korkoa tai muitakaan ylimääräisiä kuluja.

Hae pienlainaa helposti kilpailuttamalla

Myös pienlainat on hyvä kilpailuttaa, sillä korot ja muut maksut voivat lisätä takaisinmaksusummaa merkittävästi. Erityisesti pitkällä maksuajalla on tärkeää, että lainalle saadaan mahdollisimman pieni korko, jotta takaisinmaksusumma on kohtuullinen. Lainanhoitokulut voivat vaihdella nollasta eurosta yli 10 euroon kuukaudessa, joka osaltaan vaikuttaa summaan, jonka maksat takaisin kokonaisuudessaan.

Pienissäkin lainoissa takaisinmaksuaika voi olla pitkä. Voit itse kilpailuttamalla vaikuttaa haluatko joustavan takaisinmaksuajan vai oletko valmis maksamaan lainan nopeasti takaisin.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko 150 euron pienlainaa saada ilman luottotietoja?

Tänä päivänä rahoittajat eivät myönnä lainaa ilman luottotietoja. Näissä tilanteessa tulee kääntyä pankin puoleen. Luottotiedot voi kuitenkin aina saada takaisin.

Kauan 150 euron lainan saaminen tilille kestää?

Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen useimmat rahoittajat siirtävät rahan heti tilille. 

Kuinka suuret kulut 150€ lainassa on?

Kulut vaihtelevat rahoittajien mukaan mutta mitä pienempi laina, sen pienemmät kulut. Mikäli maksat lainan nopeasti takaisin, ei kulut päätä huimaa. Kilpailuttamalla saat kuitenkin aina edullisimman lainan, jossa säästät kuluja.

Kuka voi saada lainaa?

Rahoittajilla on tietyt kriteerit, jotka sinun tulee täyttää saadaksesi lainaa. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias suomalaisen henkilötunnuksen omaava henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva puhelinnumero. Sinun tulee myös olla asunut Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta.

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinulla tulee olla suomalainen henkilötunnus, puhelinnumero ja sinun tulee olla asunut Suomessa viimeiset 3 vuotta.