Halvin pikavippi 2021

Kilpailuta halvin laina Sortter - palvelun kautta

halvin pikavippi 2021

Aina edullisin korko Sortter – kilpailutuspalvelun kautta

Sortter kilpailuttaa lainat mm. näiltä

Suomalainen yritys, joka on Pohjoismaiden suurin lainapalvelu. Fellow Finance tarjoaa kulutusluottoja 500 eurosta aina 15 000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takaajia. Laina on nostettavissa aina kokonaisuudessaan ja lainaa lyhennetään kuukausittain tai kerralla pois.

Selkeä ja rehti lainapalvelu, jossa ei ole monimutkaisia piiloehtoja tai nostorajoitteita. Vertaislainojen todellinen vuosikorko on markkinoiden edullisin.

Lainan hakijan täytyy olla vähintään 20 vuotias Suomessa vakituisesti asuva, jolla on säännölliset tulot. Lainanhakijan tulee toimittaa palkkakuitti tai muu vastaava tosite tuloista hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Tämän jälkeen laina siirtyy tilille välittömästi.

Aurajoku Nordic Oy:n Laina.fi palvelu on toiminut jo vuodesta 2005 ja on Suomen suosituimpia lainapalveluita. Lainat ovat kohtuullisesti hinnoiteltuja ja takaisinmaksuajat ovat joustavia. Lainaehdot ovat myös selkeitä ilman piilokuluja.

Asiakkaan on helppo asioida palvelussa, joka on luotettava kotimainen toimija. Selkeät kotisivut, edulliset korot ja lyhennykset ovat pääsyitä Laina.fin suosioon.

Lainan hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja asunut vakituisesti Suomessa viimeiset 2 vuotta. Hänen tulee pystyä varmistamaan henkilöllisyys Laina.fi:n tarjoamilla vaihtoehdoilla sekä hakijalla tulee olla säännölliset tulot.

  • Lainasummat 500e-10 000e
  • ASIAKASPALVELU
    asiakaspalvelu@bondora.fi

Bondora AS Suomen sivuliike on perustettu vuonna 2009. Se toimii myös Espanjassa ja Virossa. Bondoran asiakaskunta on valtava; myönnettyjä lainoja on yli 300 miljoonan euron edestä ja asiakkaita liki 700 000. Bondoran asiakastyytyväisyys on korkea ja se onkin yksi suosituimpia lainapalveluita Suomessa. Bondora on luotettava toimija, jonka lainakulut ovat markkinoiden alhaisimpia.

Bondoran lainapalvelu on tarkoitettu kaikille lainaa tarvitseville. Lainan voit käyttää vaikka remontointiin, autoon tai matkustamiseen. Saat Bondoralta useita erilaisia lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Voit myös hyödyntää lainan yhdistämispalvelua, jossa yhdistät kalliimmat pienlainat ja maksatat sen edullisemmalla lainalla Bondorasta. Tällä tavoin voit säästää kuukausikuluissasi ja helpotat taloudellista tilannettasi.

Tuloselvitys tehdään verkossa. Bondoran verkkopalvelu on monipuolinen, jossa voit myös muuttaa takaisinmaksuaikoja lainan hakemisen jälkeen. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Bondoran asiakaspalvelusta saat palvelua myös englanniksi, viroksi, venäjäksi ja espanjaksi.

halvin laina 2021

Credit24 -luottoa myöntää IPF Digital Finland Oy, joka on Lontoon pörssiin listatun International Personal Finance Plc konsernin osa. Erittäin vakaavaraisessa konsernissa työskentelee 7000 työntekijää ja yritystoimintaa on 13 eri maassa. Credit24 tuotemerkki on tuttu monelle ja palvelulla on Suomessa yli 700 000 tyytyväistä asiakasta.

Credit24 tarjoaa lainaa 100e-4000e väliltä. Credit24 joustoluotto on käyttössäsi oleva tili, josta voit nostaa rahaa aina tarpeesi mukaan. Korkoa maksetaan vain siitä osasta, jonka olet nostanut tililtä. Nostamatta jääneestä summasta ei aiheudu kuluja. Lainan hakeminen ja luottotilin avaaminen on aina ilmaista.

Uutena asiakkaan saat 30 päivän korottoman ja kuluttoman maksuajan luotollen. Asiakkaalle ei aiheudu piilokuluja eikä nostopalkkiota. Lainanhakijan tulee olla vähintään 19-vuotias suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Lainan hakeminen on ilmaista ja nopeaa. Hyväksytyn päätöksen jälkeen rahat siirretään tilillesi jopa 15min kuluttua.

Pikavippien vertailu säästää suuret määrät rahaa

Mikäli yllättävä rahantarve iskee, voi pikavipin hakeminen olla ainut ratkaisu rahan tarpeeseen. Pikalainan hakeminen on usein nopeaa ja helppoa, sillä hyväksytyn päätöksen jälkeen rahan siirto tilille tapahtuu jopa tunnissa tai nopeammin. Rahoittajat ja lainanantajat tarkastavat taloudellisen tilanteesi ja selvittävät luottotietosi ja tekevät päätösten sen mukaan. Joissakin tilanteissa sinulta voidaan pyytää palkkakuittia, jolla varmistat omat säännölliset tulosi. Palkkakuitin lähettäminen sähköisesti on nopein ja helpoin tapa, jolla nopeutat lainan haun prosessia.

Kun haet halvin pikavippi 2020 kautta lainaa, vältyt aikaa vievältä lainan vertailulta. Näet halvimmat lainapaikat järjestyksessä ja voit hakea näiltä luotettavista lainanmyöntäjiltä lainaa aina edullisimmin.

Lainojen hinnassa on huomattavat erot. Esimerkiksi tietyissä 2000 euron lainoissa halvimman ja kalliimman hintaero voi olla jopa 200 euroa kuukauden maksuajalla. Vältä siis turhan kalliit lainat. Lainanmyöntäjiä on markkinoilla valtavasti, eikä kalleille koronkiskureille tarvitse rahaa näin antaa. Vertaa uudet vakuudettomat lainat ylhäältä. Listassa on vain edullisimmat ja luotettavimmat luotonmyöntäjät.

Mistä lainojen hintaero johtuu?

Lainanmyöntäjät ja rahoittajat hinnoittelevat tuotteensa itse. Lainan kokonaiskustannukset vaihtelevat sen mukaan miten he ovat lainansa hinnoitelleet. Eri muuttujia ovat nostopalkkio, kuukausikorko ja lainanhoitokulut. Pikavipin laina-aika vaikuttaa myös oleellisesti lainan kuluihin. Mitä pidempi laina-aika on, sitä kalliimmaksi se yleensä myös tulee. 

Korot nostaa lainan kuluja ja mitä pidempään lainan korot juoksevat, sitä kalliimmaksi lainan takaisinmaksu tulee. Lainan pois hoitaminen nopeasti säästääkin isot summat rahaa. Pitkälle aikavälille otettu pikalaina on puolestaan kalliimpi. Tässä tapauksessa on syytä huomioida lainan koron lisäksi lainanhoitokulut, jotka kasvattavat kokonaiskustannuksia. Halvin pikavippi 2021 sivusto ottaa huomioon kaikki edellämainitut kulut ja esittää halvimmat lainantarjoajat puolestasi.

Pikalaina-alan synty ja pikavipit tänä päivänä

Pikalainat ovat vakuudettomia ja lyhytaikaisia pienlainoja, joiden suuruus on noin 50 – 2000 euroa. Pikalaina-alan alkuvaiheessa lainoja myönnettiin kevein ehtoin kellon ympäri, jonka jälkeen lainsäädäntö on kiristynyt useaan kertaan. Pikavippien edeltäjänä toimi 1900-luvulla vekselit, joita kutsuttiin kulutusvekseliksi tai vippivekseliksi. Vekseliluotto oli myös lyhytaikainen ja kallis laina, joilla kuluttajat rahoittivat ostoksiaan. 2000-luvulla vekseliluotot jäivät pois käytöstä, jonka jälkeen pikavipit alkoivat yleistymään.

Pienlaina-ala alkoi Suomessa vuonna 2005. Ala lähti räjähdysmäisesti kasvuun. Vuonna 2007 markkinoilta löytyi reilut 50 pienlainayritystä ja vuonna 2012 alalla arvioitiin toimivan 80 yritystä, jotka myönsivät erilaisia pienlainoja. Ala kasvoi voimakkaasti ja lainoja myönnettiin nopeasti ja helposti. Vaikka pikavipit olivat suurimmalta osin ongelmattomia, niiden katsottiin aiheuttavan ongelmia mm. velkakierteen pahenemista erityisesti nuorille. Alaa kohtaan onkin kiristetty lainsäädöntöä useaan otteeseen.

Pienlaina-alaa kohtaan asetetut lakimuutokset

Vuonna 2009 kiellettiin pikavippien myöntäminen yöllä. Luottopäätöksen sai antaa kellon ympäri mutta kello 23:00 jälkeen myönnetyt lainat olivat nostettavissa vasta seuraavana aamuna kello 7 jälkeen.

Vuoden 2010 alussa tuli muutos, joka pakotti luotonhakijan tunnistautumaan palveluun verkkopankkitunnuksilla ennen luottosopimuksen syntymistöä.

Myöhemmin samana vuonna säädettiin laki, jonka mukaan lainoja tarjoavat uudet yritykset tulee olla rekisteröityneitä aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

Vuonna 2013 säädettiin lakimuutos, joka tiukensi pienlainojen myöntämistä merkittävästi. Alle 2000 euron pienlainoille säädettiin myös korkokatto, jonka jälkeen pikavippien myöntäminen väheni. Alan yrityksistä moni katsoi, ettei toiminta ollut enää kannattavaa ja lopetti toimintansa. Toiset taas muuttivat pikalainat enemmän kulutusluottoihin, joihin korkokatto ei pätenyt. Lakimuutos asetti luotonantajille myös velvollisuuden selvittään luotonhakijan taloudellisen aseman, kuten tulot.

Vuonna 2019 myös kulutusluotoille asetettiin korkokatto. Myös vuosittaiset lainanhoitokulut rajattiin 150:een euroon.

Vuonna 2020 maailmanlaajuisen koronaviruksen vuoksi hallitus päätti jälleen kiristää lainojen korkokattoa ja puolitti enimmäiskoron 10%:een väliaikaisesti. Suoramarkkinointi esimerkiksi tekstiviestillä mainostetut pikalainat myös kiellettiin. Marraskuussa 2020 hallitus päätti että kyseistä väliaikaista säännöstä jatketaan ainakin syksylle 2021 saakka.

Tänä päivänä varsinaisia pikavippejä ei moni yritys enää myönnä sen kannattamattomuuden vuoksi. Suurin osa rahoittajista myöntääkin isompia kulutusluottoja pidemmällä takaisinmaksuajalla, jolloin voitot ovat suuremmat. Kuluttajalle lainkiristykset ovat positiivinen muutos, sillä korot ovat tulleet jyrkästi alaspäin. Verkossa toimivilta rahoittajilta voitkin löytää vakuudettomia lainoja, joiden korot ja muut kulut kilpailevat pankkien vakuudettomien lainojen kanssa edullisuudessaan.

Katso myös:

Edullisin kulutusluotto 2021

Edullisin autolaina 2021

Kaikki rahoittajat löydät täältä

Etsi halvin pikavippi 2021 sivustoltamme ja säästä lainakuluissasi
halvin pikavippi 2021