Korjausturva

Lisäturvaa käytettyyn autoon - Kuin valmistajan takuu mutta parempi

Onko takuu autostasi jo umpeutunut mutta haluaisit vakuutuksen autosi varalle? Katso Korjausturvan takaama vakuutus, joka kattaa käytetyn auton tekniset viat kattavasti.

Vian korjaukset ilman omavastuuta - Kattava autovakuutus autollesi

Korjausturva on saatavilla yleisimpiin Suomessa myytyihin autoihin. Mikäli autoosi ilmestyy korjausturvan piiriin kuuluva vika, Korjausturva huolehtii autosi vioista ja siihen liittyvistä kustannuksista. Sinun ei tarvitse maksaa edes omavastuuta. Korjausturva antaa sijaisauton käyttöösi ja tarvittaessa noutaa sinun autosi matkan keskeytyessäsi kaikkina vuorokauden aikoina ympäri Suomen.

Korjausturvan voi hankkia maksimissaan 10 vuotta vanhoille ja alle 180 000 kilometriä ajetuille autoille. Lisäksi auton moottorin teho on oltava alle 200 kilowattia. Korjausturvan voi ostaa kerrallaan korkeintaan kolmeksi vuodeksi. 

✓ Markkinoiden kilpailukykyisin hinta

 Ei sitoutumista merkkihuoltoon

 Voidaan myöntää jopa kolmeksi vuodeksi

 Vian korjaukset ilman omavastuuta 

 24/7 hinauspalvelu ja päivystys

 Sijaisauto veloituksetta

Selvät korjausehdot

Korjausturva on saatavilla alle 10 vuotta vanhoihin ja alle 180tkm ajettuihin autoihin, joiden moottorin teho on alle 200 kilowattia. Lähes kaikki ajoneuvosi komponentit kuuluvat Korjausturvan piiriin. Voit tutustua tarkemmin Korjausturvan piiriin kuuluvien komponenttien listaan täältä.

Korjausturvaa ei tällä hetkellä ole saatavilla sähköautoille eikä erilaisten hybridautojen osalta turvan piiriin kuulu vaihtoehtoisiin käyttövoimiin liittyvät komponentit tai niistä johtuvat rikkoutumiset. Korjausturva astuu voimaan sen jälkeen, kun auto on käynyt K1-Katsastuksen suorittamassa. kuntotarkastuksessa.

Siirry Korjausturvan sivustolle tästä

Autovakuutus kaikille autoilijoille

Auton omistaja

Auton omistajana voit turvata autosi teknisiltä vioilta vielä auton tehdastakuun jälkeenkin. Voit ajaa huolettomasti, sillä Korjausturva huolehtii autosi yllättävistä korjauskustannuksista.

Auton ostaja

Korjausturva kattaa tulevat tekniset viat huolimatta siitä, onko auto ostettu autoliikkeestä tai yksityiseltä. Auton ostaminen on turvallisempaa kun tiedät, että Korjausturva kattaa mahdolliset tulevat viat.

Auton myyjä

Korjausturvattu auto on helpompi ja nopeampi myydä, sillä ostaja tietää Korjausturvan kattavan mahdolliset oston jälkeen tulevat viat. Korjausturvan voi siirtää auton uudelle omistajalle.