Pikavippi heti tilille puhelimella

Pikavippi heti tilille puhelimella –  Hae lainaa puhelinliittymällä helposti ja nopeasti

Kilpailuta lainasi alla olevista palveluista

Hae lainaa kätevästi puhelimella - Laina tilille jo samana päivänä

Lainan hakeminen älypuhelimella tänä päivänä on helppoa ja nopeaa. Uutta lainaa hakiessasi tarvitset kuitenkin pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Lainahakemus on nopea käsittely, jossa annat henkilötiedit ja muut tiedot tuloistasi rahoittajlle tai lainankilpailutuspalveluun. Tänä päivänä yhä suositumpaa on lainahakemuksen tekeminen lainankilpailutuspalveluun, joka etsii puolestasi parhaan lainan useilta eri rahoittajalta.

Lainan hakeminen älypuhelimella tapahtuu niin, että avaat rahoituslaitoksen tai lainankilpailutuspalvelun sivuston ja jätät hakemuksen. Hakemuksen käsittely on nopea. Tämän jälkeen vahvistat lainan, jonka jälkeen rahat siirtyvät tilille. Lainan siirtyminen tilille voi tulla jopa parissa tunnissa tai sitten siirtyä seuraavaan arkipäivään. 

Jos haet jatkuvaa luottoa, on useilla rahoittajalla mobiilisovellus heidän palveluun. Sovellus on hyvä ladata puhelimeesi, josta voit hakea lisää lainaa todella helposti. Sovelluksella voit hakea lainaa nopeasti ja rahat siirtyvät tilillesi välittömästi. Ota kuitenkin huomioon, että rahoittajat eivät saa siirtää kerta – tai ensilainoja yöaikaan. Tämä on kielletty laissa, jonka tarkoitus on estää turhaa velkaantumista.

Jotta lainaa sinulle myönnetään, tulee sinun täyttää seuraavat kriteerit:

  • Puhtaat luottotiedot, ei maksu-, tai luottohäiriöitä
  • Olet vähintään 18-vuotias (joissakin lainoissa 20-21v)
  • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa
  • Sinulla on verkkopankkitunnukset
  • Säännölliset palkka-, eläke – tai muut tulot

Lainan kilpailuttamisen hyödyt - Kilpailuta lainasi puhelimella

Oli lainantarpeesi sitten suurempi laina tai pienempi äkillinen lainantarve, on lainankilpailuttamisen hyödyt merkittäviä. Lainan kilpailuttamisen voit tehdä helposti myös puhelimen avulla. Katso Suomen suosituimmat lainankilpailuttajat sivustoltamme ja säästä merkittävät summat rahaa.

Lainan kilpailuttaminen on yksinkertaista, nopeaa ja vaivatonta. Parhaimmillaan lainojen vertailu voi tuoda tuhansien eurojen säästöt. Pienemmissä lainoissa säästöt ovat luonnollisesti pienempiä. Yksinkertainen lainankilpailutus on kuitenkin nopea prosessi, joka kannattaa tehdä myös pienempää lainaa hakiessasi. Puhelimen avulla voit rekisteröityä palveluun tai jättää pelkästään lainahakemuksen. Lainahakemuksen yhteydessä jätetään perustiedot sekä tulot ja menot niin tarkalleen kuin voidaan. Jo muutamissa minuuteissa saat vastauksen siitä, mitkä pankit ovat hyväksyneet lainahakemuksesi ja voit verrata halvimman lainan tämän jälkeen. Muista jättää rehelliset arviot tuloistasi ja menoistasi. Mikäli tiedoissa havaitaan myöhemmin puutteita tai virheitä voivat pankit perua lainan.

Lainojen kilpailuttaminen on nykyään helpompaa kuin koskaan. Kilpailuttaminen voit tehdä puhelimella muutamassa minuutissa kotisohvaltasi. Myös lainan hyväksyminen ja rahojen siirtojen yhteyssä sinun ei tarvitse poistua kotoasi vaan laina siirtyy tilille heti hyväksytyn lainapäätöksen ja sähköisten allekirjoitusten jälkeen. Muista katsoa lainaehdot, esimerkiksi korot, kuukausierät, lainanhoitokulut ja takaisinmaksuaika. Pidempi takaisinmaksuaika tuo joustavuutta arkeen mutta toisaalta korkoja kertyy näin enemmän.

Lainan kilpailuttaminen ja sen hyödyt

  • Säästät merkittävät summat rahaa
  • Voit valita takaisinmaksuajan ja saada joustoa arkeen
  • Kilpailuta pienikin laina helposti puhelimella
  • Ilmaiset palvelut ja nopeat lainapäätökset
pienlaina heti tilille puhelimella

Pienlainan hakeminen ilman puhelinta

Lainaa voi hakea myös jos et syystä tai toisesta omista puhelinta tai käytössäsi on esimerkiksi prepaid-liittymä. Voit hakea lainaa suoraan rahoittajan tai lainan kilpailuttajan kotisivuilla ja tarvitset kuitenkin nettiliittymän tai muun kohteen, jossa netin käyttö on mahdollista. Tarvitset myös pankkitunnukset, jolla varmistat henkilöllisyytesi. Mikäli laina hyväksytään voi rahat siirtyä tilillesi jo samana päivänä. On kuitenkin hyvä muistaa, että melko moni palvelu tai rahoittaja vaatii puhelinnumeroa palvelussaan ja ilman numeroa voi lainahakemus epäonnistua.

Useimmiten kysytyt kysymykset

Voiko lainaa hakea puhelimella?

Voit hakea uutta lainaa kätevästi puhelimella. Tarvitset kuitenkin verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteet sillä rahoittajat vaativat vahvaa tunnistautumista. 

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

Riippuen haetko uutta lainaa tai oletko jo jonkin rahoittajan asiakas ja nostat joustoluottoa, lainan siirtyminen tilille vaihtelee. Useimmiten lainankäsittelyt käydää nopeaa läpi ja rahat saat mahdollisesti jo samana vuorokautena. 

Saako lainaa viikonloppuisin?

Osa rahoitusyhtiöistä voivat siirtää rahan myös viikonloppuisin ja osalla rahansiirto siirtyy arkipäivään. Lainahakemukset ovat pitkälti automatisoituja ja saat lainapäätöksen myös viikonloppuisin.

Kuka voi saada lainaa?

Jotta sinulle myönnetään laina, tulee sinun olla vähintään 18 vuotias ja suuremmissa lainoissa vaatimus voi olla 20v. Sinulla tulee olla myös suomalainen henkilötunnus ja pankkitili sekä raha-asiat kunnossa. Luottotiedottomana lainaa sinulle ei myönnetä.

Pikavippi heti tilille puhelimella - Hae lainaa puhelinliittymällä huolettomasti
pikavippi heti tilille puhelimella
lainaa puhelinliittymällä