Uudet pikavipit 2021

Hae lainaa luotettavilta ja tunnetuilta rahoittajilta

Rahoittajat keskittyvät jousto - ja kulutusluottoihin

Pienlainoja tarjoavia rahoittajia ei markkinoilta montaa löydy. Jo useaan kertaan tehdyt kiristykset lainojen korkoihin on aiheuttanut sen, ettei pienlainat ole enää kiinnostavia ja rahoittajat ovatkin suunnistaneet kiinnostuksena suurempiin jousto – ja kulutusluottoihin. Pienempiä lainoja voit kuitenkin hakea tutuilta rahoittajilta kuten Blue Finance. 

Ota huomioon nämä kun etsit uusia rahoittajia
  • Uusia rahoittajia ei entiseen malliin enää synny
  • Rahoittajat ovat keskittyneet suurempiin jousto – ja kulutusluottoihin. Pikavipit ei kiinnosta sen kannattamattomuuden vuoksi
  • Lainojen kilpailutuspalvelut ovat kokoajan yleisempiä, jonka kautta tavoitat uudet rahoittajat parhaiten

Vanhat rahoittajat pysyvät markkinoilla, uusia ilmestyy hidastuvaan tahtiin

Viime vuosien tiukat rajoitukset ja viime ajan koronapandemian vuoksi asetetut korkokatot ovat olleet lainanhakijoille positiivinen muutos. Rahoittajille muutokset ovat olleet kova isku, sillä lainoista ei voida periä enää samaa korkoa mitä villimpinä aikoina, jolloin pikavippien vuosikorot saattoivat olla jopa 300–1600 %. Pikavippien toiminta alkoi Suomessa 2005, jolloin ala koki äärimmäisen voimakkaan nousun. Arvioiden mukaan vuonna 2012 alalla toimi n. 80 lainoja myöntävää rahoitusalan yritystä. Vuotta myöhemmin säädettiin lakimuutos, joka tiuksensi lainojen myöntämisen kriteereitä merkittävästi. alle 2000 euron lainoille säädettiin myös korkokatto. Seuraus oli lainanmyöntäjille tuhoisa, pienlainojen määrä laski ja alan yrityksistä moni lopetti.

Tämän jälkeen tiukennuksia on tullut entisestään. Uusia lainoja myöntäviä yrityksiä ei juurikaan synny viime vuosiin verrattuna. Muutos on korkojen kannalta positiivinen. Vanhat luotettavat rahoittajat haluavat pysyä markkinoilla ja panostavat edullisempien lainojen lisäksi myös laatuun, joka näkyy asiakaspalvelun ja muun palvelun parannuksena. Verkossa toimivat rahoittajat myöntävät jo kulutusluottoja, jotka kilpailevat koroissa pankkien myöntämien kulutusluottojen kanssa. Tänä päivänä on yhä suositumpaa hakea laina kilpailutuspalveluiden kautta, joita syntyykin koko ajan enemmän. Palvelut tarjoavat ilmaisen ja vaivattoman tavan hakea lainaa usealta rahoittajalta. Palvelut ovat käyttäjälle aina ilmaisia ja riskittömiä.

Vakuudetonta lainaa jopa 50 000e saakka

Sivuiltamme löydät uudet vipit 2021 ja kaiken tarvittavan tiedon lainan hakemiseen. Siirry vaivattomasti lainanmyöntäjän sivuille ja hae rahoitustarpeeseesi sopiva laina. Näet taulukosta sopivat lainat ja rahoittajat mutta myös halvimmat vaihtoehdot, joten säästät aikaa halvimman lainan etsimisessä. Näet myös takaisinmaksusumman kokonaisuudessaan ja takaisinmaksuajan.

Siirtyessäsi lainantarjoajan sivuille, hae lainaa kyseiseltä sivulta ja odota päätöstä. Myönnetyn päätöksen jälkeen allekirjoita sopimus ja raha siirtyy tilillesi pian. Kaikki rahoittajat sivuillamme ovat luotettavia, suomalaisia yrityksiä.

Voit palata sivuillemme antamaan palautetta rahoittajasta. Toivomme sinun niin tekevän, joten voimme jatkossa palvella paremmin sinua. Hae rahoitustarpeeseesi  sivujemme kautta ja säästät aikaa että rahaa.

uudet vipit 2021

Lisätietoa pienlainoista

Pikavippi on käsitteenä laaja. Niillä tarkoitetaan yleisesti ottaen nopeita lainoja, joita haetaan muilta rahoittajilta kuin pankeilta. Pikavippiä kutsutaan esimerkiksi pikalainaksi, pikaluotoksi, joustoluotoksi tai kulutusluotoksi. Nykyään lainanmyöntäjät tarjoavat enemmän kulutusluottoja, sillä lakimuutokset ovat rajanneet pienlainojen korkoa merkittävästiä eikä pienillä lainoilla voi tehdä enää niin suurta voittoa. Kyse kuitenkin on bisneksestä, luotonantajat haluavat lainoilleen mahdollisimman suuren voiton eikä pienet lainat enää mahdollista siihen.

Pikavipeillä voidaan tarkoittaan mitä vain lainaa 100 eurosta monen tuhannen lainaan. Takaisinmaksuajan vaihtelevat kuukaudesta muutamaan vuoteen. Lainoja haetaan eri tarkoituksiin eikä luotonantajat niistä kysele. Nykyään lainanhakemista ollaan rajattu ja useissa tilanteissa joudut selvittämään tositteiden avulla säännölliset tulosi.

Oli lainatarpeesi sitten mikä hyvänsä, on tärkeää että selvität kykysi takaisinmaksuun. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä vähemmän joudut maksamaan. Lainanantajat selvittävät tarkoin luottokelpoisuutesi ja miettivät kykenetkö maksamaan lainan takaisin. Mikäli lainaa et mistään saa, kannattaa seuraavaksi suunnata pankkiin ja varata aika keskusteluihin. Yleensä vaikea taloudellinen tilanne ratkeaa parhaiten pankissa kasvotusten asiakaspalvelijan kanssa.

Löydä sivustoltamme uudet lainapaikat 2022 - Säästä rahaa kilpailuttamalla
uudet pikavipit 2022